Vijf eenvoudige tips om deze kostuums met stijl te maken

Carnavalskostuums

Dit jaar krijgen de kostuums die je maakt voor carnaval of andere feesten een andere draai. In plaats van nieuwe kleding en accessoires te kopen, maak je je eigen kostuums van oude materialen. Je kunt verschillende materialen vinden in verschillende stadia van verwerking en in verschillende maten. Een eenvoudig carnavalskostuum heeft alles wat je nodig hebt: je hebt geen naaikunsten nodig; het is gemakkelijk in elkaar te zetten; en het zal er geweldig uitzien op elk lichaamstype. Probeer deze tips voor het maken van een leuk, effectief en origineel carnavalskostuum.

Beslis hoe je het wilt vieren.

Als u een speciale gelegenheid viert, zoals een verjaardag, een jubileum of een huwelijk, wilt u misschien een thema kiezen dat geen verband houdt met de rest van het jaar. U kunt dat gebruiken als een kans om een nieuwe en interessante vakantie thema kostuum te maken. Als u het maken van een carnaval of feest thema kostuum, probeer het te houden tot een minimum in Functionaliteit en design zijn de sleutel tot een groot carnaval of feestkostuum.

U kunt een groot paar Oude Wereld Blues en Aziatische slijtage door te kiezen voor een item uit een traditionele zwarte markt en het vinden van een bijpassende set van handschoenen, een paar garens, en een paar knoppen. Als u een standaard wit gestreept spookkostuum maakt, moeten de details subtiel en gemakkelijk toe te voegen zijn. Aan de andere kant, een kanten witte stretch geribbelde Ghost Costume zal uw creatieve gaven naar het volgende niveau brengen.

Hou het simpel.

Doek, niet boot, is het aangewezen materiaal voor zeemeerminnen, zeeschildpadden, en andere waterwezens. Uw Carnaval of Party Kostuum moet draagbaar zijn op het water, maar niet zo dichtbij dat het een verplichting wordt. Als u het maken van een waterdicht kostuum, zorg ervoor dat het in staat is om te weerstaan onderdompeling in het bad of zwembad. Textiel moet gemakkelijk te onderhouden zijn. U hoeft geen fortuin uit te geven aan flair of kleurenschema’s maar u moet wel iets kunnen vinden dat effectief is. Kleine veranderingen kunnen in veel opzichten een wereld van verschil maken.

Decor ideeën zijn onbeperkt.

Als u voor een ouderwetse look gaat, zult u waarschijnlijk voor eenvoudiger decoratie-ideeën gaan. U kunt kiezen uit schijnbaar eindeloze keuzes zoals houten stoelen en tafels, plastic zakken, geüniformeerd personeel op parade, en ga zo maar door. Eenvoudige decor ideeën kunnen de klus van het versieren van de hele show een beetje minder indrukwekkend en stressvol te maken. Niet alleen uw gasten zullen zich huiselijk voelen terwijl ze genieten van uw gezelschap, maar ook uw gastgezin. Eenvoudig is de sleutel tot veel plezier en een effectief carnavals- of feestkostuum.

De beste manier om een kostuum te maken is met uw eigen twee handen.

Als je een cosplay- of glamourversie van jezelf maakt, heb je de luxe om oude kleren en andere materialen te gebruiken die je bij de hand hebt. Het is pas nadat je een paar uur bezig bent geweest met de eigenlijke make-up en het op maat maken dat je echt je creativiteit begint te voelen stromen. Dit geldt vooral voor huidverzorgingsproducten die lang meegaan, zoals vochtinbrengende crèmes, toners en serums. Zorg ervoor dat je je huid goed hydrateert (nooit alleen maar afdrogen) en dat de producten die je gebruikt soepel door je lichaam worden verspreid. Gebruik een zachte reiniger wanneer je je insmeert op gevoelige plaatsen zoals het gezicht of de billen. En als je routine extreem olievrije omgevingen omvat, wil je zo snel mogelijk na het wassen van je gezicht niet-vette body butter of body balms aanbrengen.