Hoe een virtuele ontsnappingskamer te beginnen

Virtuele escape room

Als je een virtuele escape room begint, is dat niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Je moet een plan maken, je team klaar krijgen, en ervoor zorgen dat iedereen zijn koffers heeft gepakt. Zelfs met al deze voorzorgsmaatregelen, kan het een uitdaging zijn om een succesvolle escape room ervaring op te bouwen. Met zo veel variabelen om rekening mee te houden, zal dit artikel zich richten op drie belangrijke dingen – tijd, budget, en deelnemers. Al het andere wordt aan uw verbeelding overgelaten!

How to start a virtual escape room

Organiseer je team. We hebben allemaal het gezegde gehoord: “Je bent slechts zo succesvol als je team?”, maar dat is niet altijd het geval. Succesvolle teams zijn niet echt alleen in hun inspanningen. Alle teams, of het nu bedrijven, teams, of individuen zijn, moeten samenwerken op een gedelegeerd niveau. Uw virtuele escape room team moet veel mensen kennen, veel banden hebben, en veel gemeenschappelijke interesses hebben.

U kunt niet zomaar willekeurig mensen uitnodigen in uw kantoor en ze van daaruit hun bedrijf laten runnen. In plaats daarvan moet u een introductiebijeenkomst organiseren, kiezen wie u aan uw team wilt voorstellen en hen met de stroom mee laten draaien. U kunt ook overwegen om sociale bijeenkomsten te organiseren, zodat het team kan socialiseren en de mensen kan ontmoeten met wie ze binnenkort zullen samenwerken. U kunt bijvoorbeeld uw collega’s van het werk uitnodigen om uw nieuwe team te vieren, of u kunt uw vrienden van school uitnodigen om uw nieuwe school te vieren. U kunt zelfs een teambuildingevenement na sluitingstijd organiseren, zodat uw team kan socialiseren, grappen maken en inzicht krijgen in uw bedrijfstak.

Waarom wilt u een virtuele escape room beginnen?

Nou, de meerderheid van ons zijn geweest op een bepaald punt in ons leven waar we hebben willen ontsnappen aan bepaalde situaties of problemen in ons leven. Virtuele escape rooms zijn het perfecte voertuig voor mensen om die ontsnapping te voelen door ze actuele scenario’s te laten uitvoeren en verschillende oplossingen uit te proberen.

De plannen zijn meestal gedetailleerd met instructies over hoe het evenement moet worden uitgevoerd en welke vragen moeten worden gesteld, welke conversatie moet worden vermeden en wat er moet worden gelachen en gehuild. Het is gemakkelijk genoeg om een virtuele escape room te beginnen, maar hoe krijg je de juiste mensen om zich ervoor in te schrijven? En hoe krijg je het juiste aantal deelnemers?

Welke spellen zijn het beste voor een virtuele escape room?

Zoals we hierboven hebben vermeld, passen verschillende soorten spellen goed bij een virtuele escape room. Dit kunnen puzzels zijn, woordspelletjes, kaartspelletjes, of spelletjes die creatief denken aanmoedigen. Er zijn veel verschillende soorten games die een goede pasvorm voor een virtuele escape room zou kunnen zijn. Weten wat voor soort games het beste zou zijn voor een virtuele kamer zal u toelaten om vooruit te plannen en hebben een kleinere groep van mensen spelen op hetzelfde moment.

Hoe run je een succesvolle virtuele escape room?

Een van de dingen die een succesvolle virtuele kamer ervaring zal maken, zijn de mensen die erin zitten. Je hebt mensen nodig die geïnteresseerd zijn in wat je doet en een gevoel voor humor hebben. Je hebt mensen nodig die bereid zijn om te leren en er plezier in hebben. Je hebt mensen nodig die een passie hebben voor hun werk en er een carrière uit willen bouwen. Je hebt mensen nodig die nieuwsgierig zijn en meer willen leren over wat jij doet en wat zij kunnen doen.

Dit zijn allemaal factoren die u zullen helpen een succesvolle virtuele kamer op te bouwen. Dit is waarom je betrokken moet raken bij een club of organisatie die een missie heeft om te slagen. Je kunt de rest van je leven eigenaar van een bedrijf of CEO van een bedrijf zijn, maar zodra je ergens bij betrokken raakt, word je uitgedaagd door nieuwe uitdagingen en kansen. Dus, als je een succesvolle virtuele kamer wilt runnen, moet je een sociale groep hebben die bereid is om zichzelf uit te dagen en risico’s te nemen.